Om oss

 

Swedish Tennis Camp drivs av Håkan Johansson och Mattias Gulleberg.

Håkan liten

Håkan Johansson, tenniscoach

Bor i Varberg med min fru Petra och våra fyra barn.

Jag jobbar som personlig coach och tennis tränare och driver även verksamhet internationellt inom sporten. Mina uppdrag som coach är främst inom idrottsvärlden. Men sedan några år tillbaka riktar jag mig även mot privatpersoner, företagare och organisationer. Det är utvecklande och spännande att se människor hitta sina drivkrafter och att äntligen våga ta steget mot förändring och personlig utveckling!
Det är drivkraften i mitt liv!

Utbildning
Genomgått alla Svenska tennistränarutbildningar. (Bl.a. Steg 3, TK2-TK4)
Certifierad ACC Coach genom International Coach Federation.
Utbildad mental rådgivare

Erfarenheter
25 års erfarenhet som tenniscoach på heltid.
USPTA Professional.
Norsk landslagstränare i tennis i 3 år.
Delägare i Golden Wellness och Swedish Tennis Camp

Egenskaper som tränare: Jag är entusiastisk och engagerad. Jag ser varje spelare oavsett spelnivå, jag anstränger mig så att varje individ får det han/hon behöver för att utveckla sitt spel. Jag älskar mitt jobb!

Favoritspelare: Björn Borg för hans mentala styrka och den ikon han blev för alla svenska ungdomar på den tiden. Maria Sharapova på damsidan för hennes otroliga fighter inställning oavsett vilken poäng eller mot vem hon spelar har hon alltid 100% inställning.

Roligaste idrottsminne: Mats Wilanders US Open vinst 1988 där han också blev världsetta!

 

Mattias

Mattias Gulleberg, organisatör

Bor i Göteborg med min fru Siv och vår son. Utbildad pilot och driver sedan 2007 en webbyrå, Aveny Production och är delägare i Swedish Tennis Camp.

Fritid
Spelar tennis regelbundet sedan 2010 och håller även på med uthållighetssporter (Vasaloppet, Lidingöloppet osv). Två Svenska Klassiker har det blivit och har genomfört elva Vasalopp. Har varit ungdomstränare i Öis fotboll.

Favoritspelare: Roger Federer och Stefan Edberg. Federer för att han är Greatest of all time och går för vinnare. Stefan Edberg för hans serve- och volleyspel. Edberg är fortfarande den enda spelaren som vunnit en Grand Slam som junior!